Discipleship & Mission Conference 2020
Welcome to the DMC 2020 One-Stop-Shop. Here you will find every valuable piece of conference information and support to guarantee maximum participation, a smooth and enhanced online conference experience.
This is a live page, and it will be updated regularly with relevant and up to date information during the coming days leading towards the conference.
The conference this year is fully virtual and will be hosted online via Zoom. To access the conference and conference resources, you will need to pre-register online. Please use the pre-registration button provided below and follow link to our online registration portal
You are welcome to DMC 2020. Please follow the various outlined sessions, segments, and conference progression using the conference schedule.
You can check-in to join the conference by clicking the zoom link provided in the first row appropriately designated below
|Check-in||09.15 – 09.30||Tech. Team||Join DMC 2020||Click to join zoom|
|Opening||45 min.||09.30 – 09.45||Dapo Olugbodi||Welcome, opening prayer|
and aims of DMC 2020
|09.45 – 09.50||Tech Team||Worship & Theme Song||Video|
|09.50 – 10.15||The CAPRO Story||Live|
|Short Break||5 min.||10.15 – 10.20||Worship, Mission & Theme Song|
|Plenary 1||01hr.40min.||10.20 – 11.20||Sam Kputu||Understanding the Times – 1||Live|
|11.20 – 11.45||Dapo Olugbodi||Response & Prayer||Live|
|11.45 – 12.00||Windows to opportunities||Live|
|Adult Lunch Break||01hr.||12.00 -13.00||Pre-arranged lunch in your private space|
|Children Conference||01hr.||12.00 -13.00||Tech Team||Mission Opportunities||Live|
|Welcome Back||5min.||13.00 – 13.05||Dapo Olugbodi||Welcome back & Theme Song||Live|
|Plenary 2||01hr.35min.||13.05 – 14.05||Sam Kputu||Understanding the Times – 2||Live|
|14.05 – 14.25||Kola Kehinde||What next?||Live|
|14.25 – 14.40||Tech. Team||Testimonies||Video|
|Short Break||10min.||14.40 – 14.50||Tech. Team||Worship, Mission & Theme Song|
|Open Forum||1hr.10min.||14.50 – 15.55||Dapo Olugbodi||Q & A|
|Closing||5min.||15.55 – 16.00||Kola Kehinde||Final Charge||Live|
DMC 2020 Technical Support Telephone line – 020 3981 0111
- Please feel free to call and contact our technical support team for all conference related technology issues.
- A member of our team will be available to assist you with the problems, walk you through solutions, and ultimately ensure that you have a comfortable and pleasant online experience
- The number to call is 020 3981 0111